Hörapparatsbatterier Rayovac

Trött på höga priser på Apoteket? Här hittar du pinfärska batterier från Rayovac till oslagbart pris! Vi skickar alla vardagar från vårt lager i Gävle. Batterierna hittar du in din brevlåda efter 1 - 2 dagar beroende på postens hantering! Se även praktiska tillbehör nedan!

Rayovac hörapparatsbatterier är det bäst säljande fabrikatet i världen, och det mest kända varumärket. Rayovacs batterier säljs under flera namn som Ultra, Proline, Advanced Extra, Loud'n Klar, och Maximum. Alla dessa batterier är av exakt samma batteri med samma kvalitet; endast varumärket skiljer sig åt. Proline distribueras till audionomer och specialister hörapparat. Loud'n Klart och Max säljs i vissa butikskedjor och apotek. Extra Advanced hörapparatsbatterier säljs till distributörer, och exporteras över hela världen. Pris, service, utbud och kvalitet är vad som är viktigt att hörapparat batteri användare. Rayovac har två fabriker som tillverkar hörapparatsbatterier. En I USA och en I Storbrittanien som tillverkar hörbatterier för Europeiska marknaden. Alla batterier till hörapparater som säljs innum EU är kvicksilverfria.

Vi har ett komplett utbud av Rayovac hörapparatsbatterier i alla modeller 10, 312, 13, 675.Hörapparatsbatterier Rayovac

Vill du hellre ringa oss och beställa dina Rayovac hörapparatsbatterier? Det går utmärkt, du når oss på 026-186030. Vi håller öppet alla vardagar 07,30 - 16.00 med lunchrast mellan 12.00 - 12.30. Batterierna kostar cirka hälften av priset på Apotekt. Det beror på vår administration. Vi är 3 personer och skickar Rayovac hörapparatsbatterier över hela landet!

Vi har inga butiker, inga administrations kostnader, ingen transport från lager till butik, inga TV eller tidningsannonser. Vi har ett litet kontor, tre telefoner, en datorserver och ett stort lager med massor av batterier till hörapparater! Postchaffisarna är vår logistikavdelning, och fikarasterna våra ledningsmöten! Prova du också att beställa dina hörapparatsbatterier från oss på Hörapparatsbatterier.com!