Vi erbjuder följande betalsätt

Du kan betala dina hörapparatsbatterier med faktura, betal-/kreditkort eller direktbanksbetalning. 

Faktura

Vi lagrar de uppgifter du registrerar hos oss för att kunna fullfölja våra åtaganden till dig som kund. Vi kommer inte att lämna ut våra uppgifter till tredje part. Du kan när du vill begära utdrag av registrerade uppgifter, att registrerade uppgifter ändras, samt att registrerade uppgifter raderas.

I samarbete med Klarna kan vi erbjuda betalning av dina hörapparatsbatterier mot 14 dagars faktura. När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Ingen faktureringsavgift tillkommer. Leverans sker till den adress som finns registrerad som folkbokföringsadress.

Klarna faktura

Kortköp

Alla kortköp kopplas till Payers (www.payer.se) säkra betalserver vilket betyder att Dina kortuppgifter endast går till Payer och till inlösande bank. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering. www.Hörapparatsbatterier.com kan inte ta del av Dina kortuppgifter vilket ökar säkerheten för dig som kund. För mer information kontakta Payers support Payer om säkerhet http://www.pay-read.se/

Kreditkort 

Direktbanksbetalning

Du kan även betala batterierna till din hörapparat via direktöverföring till bank. Ingen betalningsavgift tillkommer vid direktbetalning.

 

Kundtjänst

Adress
Hörapparatsbatterier.com
Kryddstigen 20B
802 92 Gävle

Telefon
026-18 60 30

E-postadress
info@accessoryline.se

Fler kontaktuppgifter

Svensk Distanshandel

Säkra betalningar

Leverans

Leverans tar 1 - 3 arbetsdagar.
Företag - Leverans till angiven adress.
Privatperson - SMS eller mail om utlämningsplats.