Hörapparatsbatterier Köpvillkor

Fraktkostnad

Fraktkostnaden är 19 :- oavsett hur många batteriförpackningar du beställer. 

 

Våra Hörapparatsbatterier

Våra hörapparatsbatterier går direkt från fabriken via oss till dig. Vi har inga återförsäljare, inga butiker, inga importörer eller andra mellanhänder. Vi är ett litet företag med små omkostnader, och har endast en liten marginal på varje batteri. Men vi säljer väldigt många batterier!

 

 

 

Orderbekräftelse

När vi har mottagit din beställning får du direkt en beställningsbekräftelse till den mailadress du uppgivit.

 

Betalning av dina hörapparatsbatterier

Du kan betala dina hörapparatsbatterier med betal-/kreditkort, direktbanksbetalning eller faktura.

I samarbete med Klarna kan vi erbjuda betalning mot 14 dagars faktura. När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Ingen faktureringsavgift tillkommer.

 

Klarnas betalningsalternativ uppfyller kraven för säker betalning via PCI-DSS.
Vi lagrar de uppgifter du registrerar hos oss för att kunna fullfölja våra åtaganden till dig som kund. Vi kommer inte att lämna ut våra uppgifter till 3:e part. Du kan när du vill begära utdrag av registrerade uppgifter, att registrerade uppgifter ändras, samt att registrerade uppgifter raderas.

 

Leverans av batterierna till din hörapparat

Leverans av batterierna till din hörapparat sker med postens brev och tar normalt 1  dag. Hörapparatsbatterierna levereras direkt i din brevlåda. Om du har gjort en stor beställning (50 kartor av batterier till hörapparat eller fler) så försändelsen inte går in i brevlådan, får du ett meddelande i brevlådan om på vilket av postens utlämningsställen din försändelse finns att hämta. Större leveranser sker med DHL-paket. Företag får utlämning till angiven adress, och som privatperson får du ett SMS eller mail om var du hämtar dina hörapparatsbatterier.
Om din leverans försenas har du rätt att häva köpet utan någon kostnad för dig.

 

Öppet Köp samt Ångerrätt

Vi lämnar 30 dagars öppet köp på alla hörapparatsbatterier samt följer i övrigt distans och hemförsäljningslagen (2005:59) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal.

Vill du lämna tillbaka hörapparatsbatterierna måste du först kontakta oss, via vår Kundtjänst, eller via info@horapparatsbatterier.com. Du får då returinstruktioner som förenklar returhanteringen för dig, samt för att vi skall veta anledning till retur vid mottagandet av produkten. Returen sker till vårt lager, inte vår kontorsadress.
Vi återbetalar dina pengar inom 5 vardagar.

 

Transportskador

Vi står för alla skador som eventuellt kan uppstå vid transport till kund. Om du vid mottagandet upptäcker att hörbatterierna är transportskadat skall du omedelbart anmäla detta till oss. Använd formuläret under vår Kundtjänst och glöm inte fylla i ditt ordernummer! Försändelsen är försäkrad.

 

Retur - Reklamation

Kontakta oss innan du returnerar en produkt via formuläret under vår Kundtjänst. Du får då returinstruktioner som förenklar returen för dig! Glöm inte att fylla i ditt ordernummer, på så sätt får vi upp all information om din beställning.

Vi hjälper dig att fixa ditt problem oavsett vad orsaken är!

 

Försäljning till minderåriga

Då måste vara myndig (18 år) för att handla hörapparatsbatterier hos oss.

 

Miljö

Vi är medlem i Elkretsen, läs mer på www.elkretsen.se

 

 


Svensk Distanshandel

Säkra betalningar

Leverans

Leverans tar 1 - 3 arbetsdagar.
Företag - Leverans till angiven adress.
Privatperson - SMS eller mail om utlämningsplats.