Så handlar du hörapparatsbatterier


Handla hörapparatsbatterier - Översikt
Du handlar genom att lägga varor i kundvagnen och sedan gå till kassan, där du kan godkänna dina val och skicka beställningen. Du behöver inte logga in med något lösenord. Vi skickar även till Norge, Danmark och Finland för endast 19 kronor i fraktkostnad. 

Välja varor
Du väljer en vara genom att fylla i Antal och klicka på knappen Köp. Varan läggs då i din "kundvagn". I den smala ramen överst på sidan ser du summan av värdet på varorna du lagt i kundvagnen, samt senast valda vara.

Använda kundvagnen
Klicka på menyn Kundvagn för att se en lista över de varor du valt. Du kan ändra Antal för en vara genom att skriva in nya uppgifter i rutan och klicka på knappen "=". Du kan "lyfta ut" en vara ur kundvagnen genom att skriva 0 i antal och klicka på "="-knappen.

Skicka beställning
När du valt de hörapparatsbatterier du vill ha klickar du på menyn Kassa. En lista över hörapparatsbatterierna samt eventuella tillbehör du valt visas tillsammans med ett totalpris. Vill du lägga till eller välja bort hörapparatsbatterier / tillbehör klickar du på menyn Kundvagn, där du kan göra ändringar innan du går tillbaka till kassan och gör din beställning.

När du klickar på knappen Skicka beställning får du tillbaka en bekräftelse på att beställningen är genomförd. Batterierna till din hörapparat skickas samma dag eller om beställningen lagts efter klocka 16, påföljande vardag. Inget hörapparatsbatteri kommer att restnoteras. Allt du ser på hemsidan, och lägger i kundvagnen finns i lager.

Våra köpvillkor
Du har alltid 30 dagars öppet köp och bytesrätt hos oss. Kontakta oss innan du skickar tillbaka produkten för att förenkla hanteringen för båda parter.Svensk Distanshandel

Säkra betalningar

Leverans

Leverans tar 1 - 3 arbetsdagar.
Företag - Leverans till angiven adress.
Privatperson - SMS eller mail om utlämningsplats.